Trygga leveranser
99 kr i frakt – Fri retur
Säker betalning via Klarna

Inredning & belysning – Våren 2021

År 2021 kommer den naturliga och jordiga färgskalan att sätta ton i vår hem och detta reflekteras även i ljussättningen och i valen av material som vi gör. Här är våra absoluta favoriter inför våren 2021 och vi hoppas att vi kan inspirera dig.

Härliga vårnyheter

Vi lämnar ett år bakom oss där vi har tillbringat mer tid än någonsin i våra hem och många har insett vikten av att skapa sin egen oas där man kan andas ut – och vårens nyheter speglar just detta. Vi har tagit fram moderna och trendiga lampor som andas hållbarhet och hantverk och som passar i de allra flesta hem och stilar.

 

 

"Inspirationen för vårens kollektion kommer av att man längtar efter något nytt men ändå vill hänga kvar i det som känns familjärt och bekant. Naturen, böljande former, löv & vackra korgar i naturmaterial har inspirerat oss, likaså hantverket att skapa och fläta samman till något som ger vackra ljusspel. Vi har jobbat med ytor som inbjuder till att se och känna på och material som är hållbara över tid och kan få sin patina."

– Anna Ståhl, inköpschef PR Home

Våra absoluta favoriter bland nyheterna

Naturliga & hållbara material

Naturmaterialen dominerar fortfarande bland inredningstrenderna och samtidigt blir vi mer och mer medvetna om vad för typ av material vi tar in i våra hem. Våra storsäljare är alla gjorda i naturmaterial och är för oss en viktig del i vår produktutveckling då det är ett hållbart alternativ och för att det produceras under bra och kontrollerade former för de som arbetar med materialen. Läs mer om materialen vi använder här.