Trygga leveranser
99 kr i frakt – Fri retur
Säker betalning via Klarna

Julbelysning 2021

Decembernatten är både mörk och kall, men för många är julen den härligaste tiden på året och julbelysningen är viktig för att få den rätta känslan.
Många av våra julstjärnor har inspiration och material från traditionella julstjärnor, där minnen väcks till liv. Vår storsäljare Anna får sällskap av en nättare variant, Carol och Mary är nykomlingen som verkligen drar blickarna till sig.

God jul & gott nytt år!

 

Nykomlingar på stjärnhimlen

Mary är en ståtlig stjärna som är handgjord i rotting och abacabark. Eftersom den är tillverkad för hand i ett naturmaterial kan det förekomma vissa nyans- och storleksskillnader. Mary går att få i storlekarna 46 cm, 66 cm och 82 cm.

 

Carol är också handgjord och här har man använt sig av tunn rotting. Även här kan vissa nyans- och storleksskillnader förekomma, då den är tillverkad för hand i ett naturmaterial. Storleken på Carol är 46 cm.

 

Våra favoriter bland julstjärnorna

Utomhusbelysning

 

När löven trillat av träden och blomkrukorna flyttat in kan det lätt kännas lite tomt i trädgården. Ljusslingor i träd och buskar, på balkongen, eller vid bryggan om man har en sådan... blir mysigt och gör att det känns ljusare.