INRED MED LJUSSLINGOR

  Ett lätt sätt att förhöja stämningen och skapa en mysig känsla är att inreda med ljusslingor. Både fin på sänggaveln, trappräcket och på uteplatsen. Vi har många olika varianter på ljusslingor, som fungerar både inomhus som utomhus. Välkommen att inspireras!

  BRIGHT LJUSSLINGA

   

  Vår populäraste ljusslinga, för utomhusbruk. Den stilrena designen i matt, platt gummi och enkelheten att det går att byta ljuskällor gör att den passar de flestas behov. Slingan är 7 meter lång med 10 lamphållare. Kombinera med valfria ljuskällor för att matcha ditt hem.

  FLEX OUT LJUSSLINGA

  Möjligheternas slinga! Tack vare att varje lamphållare har en skärmring kan du enkelt kombinera denna ljusslinga med valfria skärmar! Skräddarsy din helt egna slinga med olika skärmar eller blanda skärmar och nakna ljuskällor, valet är ditt!

  DONNA & DAISY

  Donna & Daisy är våra charmiga ljusslingor med metallhattar. Lika fina ute som inne. Metallhattarna gör att ljuset får ett fint sken och gör ljusslingan till den där lilla extra detaljen.
  Daisy har skärmar som är vågformade och påminner lite om en blomma. Ljuskällorna är ej utbytbara.

  SKÄRMAR I NATURMATERIAL

  Dessa ljusslingor kommer garanterat att piffa upp din uteplats rejält! Ljusslingorna är vackert prydda med charmiga skärmar, flätade i naturmaterial. Skärmarna sorlar ljuset vackert och ger ett mysigt sken. Välj mellan flera olika modeller skärmarna.