Ombonat och mysigt även ute!

  Vi vill kunna njuta av vår trädgård och balkong från tidig vår till långt in på hösten. För det behöver vi belysning som piggar upp och skapar mys i mörkret. Ljusslingor i träd och buskar eller på balkongen, skapar en mysig stämning till årets alla festliga tillfällen.

  PR Home har ett brett sortiment och utebelysning för de flesta behov. Se ett urval av vårt sortiment nedan.

  Våra utomhusfavoriter

  All utomhusbelysning  Taklampa utomhus

  Vi tycker att man ska kunna ha trendig och stilren belysning även utomhus och erbjuder därför flera olika taklampor för utomhusbruk. Materialet på skärmarna är gjorda för att kunna stå ute även när det regnar och därmed finns alla möjligheter att klä även din trädgård och altan/uterum med en snygg taklampa. Köp en trendig taklampa i rotting eller en lantlig taklampa i smuts- & vattenavvisande linne.

  Inred med ljusslingor

  Skapa en stämningsfull och härlig utomhusmiljö med våra ljusslingor som är anpassade för att vara utomhus. Med en ljusslinga kan du på ett enkelt och vackert sätt skapa en riktig mysstämning i din trägård, på din altan, på balkongen eller i ditt uterum. Låt kreativiteten flöda med olika modeller och färger som du kan mixa och matcha.

  Konstrotting med känsla

  Flätad konstrotting som skapar ett vacker ljusspel och en varm känsla oavsett väder. Våra lampor i konstrotting är inte bara otroligt vackra. De är också funktionella och hållbara i många kommande säsonger. Konstrotting är ett material som tål att förvaras utomhus året runt, sommar som vinter.

  Stilren fasadbelysning

  Våra vägglampor för utomhusbruk är stilrena och passar de allra flesta hus och stilar. De håller en hög kvalité och är både eleganta och funktionella. Vår fasadbelysning ger ljus åt dina väggar på ditt hus, vid din entré och på ditt garage.