UTEBELYSNING

  Uteplatsen blir ofta som ett extra vardagsrum på sommaren, så förvandla din uteplats till ett mysigt och ombonat ställe. Det gör du lätt med vår utebelysning i form av både taklampor, bordslampor, solcellslampor och ljusslingor. Låt dig inspireras av många olika alternativ på utebelysning här.

  VÄDERTÅLIGA SKÄRMAR

   

  Med skärmar i vädertåliga tyger och stomme i galvaniserat stål kan du inreda uteplatsen lika fint som vardagsrummet! Klarar att hänga ute oavsett väder och skapar ett ombonat och mysigt intryck.

  SOLCELLSLAMPOR

  Våra solcellslampor är smidiga att placera då du slipper sladd och det inte krävs några uttag eller långa sladdar. Solcellslamporna laddas enkelt upp av solen under dagen och tänds så fort det börjar skymma. Med snygga solcellslampor på trädäcket, i trädgården eller på balkongen skapar du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt en härlig plats att spendera ljumma kvällar och nätter.

  SKÄRMAR PÅ LAMPFOT

  Med våra lampfötter för utomhusbruk kan du kombinera och matcha skärmar efter eget tycke. Vi har många fina skärmar för utomhusbruk, både i naturmaterial och vädertåligt tyg.

  UNDERBARA NATURMATERIAL

  Tillsammans med växtlighet gör sig lampor i naturmaterial sig väldigt fint på uteplatsen.  Med sina vackra former och material som lampakanay, rotting, och flätat naturgräs blir de ett vackert blickfång och skapar fint sken.