VÅRENS INREDNING 2023
  – trender & stilar vi inreder med

  Ny säsong betyder nya looks och trender att förälska sig i.
  2023 är ett år då vi vågar vara mer modiga med vår inredningen. Vi låter oss inspireras av färgstark, mönsterrik och unik inredning mycket mer än tidigare år, men lyckas ändå hitta den perfekta balansen mellan kontraster, material, lekfullhet och lugn i våra hem.

   

  Poppiga färgklickar
  & accenter

   I vår bjuder vi in härliga färgklickar som lyfter hela rummet och den övriga inredningen, gärna nyanser från trendfärgerna blått, grönt och rött. Kombinera detta med jordnära toner och materialval så skapar du enkelt ett vårigt hem som andas harmoni, lekfullhet och trend.

  Få in mer glädje, mer energi och det bästa sättet att göra det på är genom färg.

  Hållbarhet
  & återvunna material

   Hållbarhet blir allt viktigare och kommer vara en självklar inredningstrend under 2023. Vi inreder med en känsla av hantverk, genuinitet och smarta val för vår planet. Det handlar om att hitta nya tolkningar i vår inredning där nytt och gammalt möts. Blanda gärna det där perfekta loppisfyndet eller den ärvda byrån tillsammans med den nya lampan som binder ihop hela uttrycket i rummet.

  Med inspiration
  från Svampriket

  Tiden i skogen och naturen under pandemiåren har gjort att vi inte bara vill omge oss med jordnära toner och grönska, utan även att inredningen har hämtat inspirationen från naturens olika växter. Under våren kommer vi få ta del av lampor inspirerade av skogens små svampar, trädgårdens blommor, och naturmaterial som aldrig går ur stil.

  Klassikern svamplampan gör en comeback, men denna gång i en lite mer modern touch. Och visst är det den perfekta inredningsdetaljen?!

  Texturer, naturmaterial
  & kontraster

  Kontraster och materialmix, 2023 är väldigt kontrastrik på många olika sätt. Strikt mot stökigt, mjukt mot hårt, vintage mot nytt, färger som blått och grönt som kontrast med det mer neutrala i hemmet. Att blanda olika material, färger, strukturer och mönster ger din inredning ett levande uttryck. 

  En fin kontrast är att blanda in olika naturmaterial, i vår ser vi gärna trä, trä och ännu mera trä. Våga gärna mixa med olika träslag och toner för ett varmt och ombonat hem.

   

   

  Våra favoriter